Expositie Fotoclub Borne

UITNODIGING
Fotoclub Borne exposeert in het Dijkhuis te Borne.

Geachte mevrouw/mijnheer,

Bij deze willen we u van harte uitnodigen voor de opening van onze jaarlijkse clubexpositie op vrijdagavond 13 april 2018 om 20.00 uur. Vooraf is er gelegenheid om een kopje koffie en/of thee te nuttigen. De opening zal worden verricht door dhr. Frank Droste, directeur Kulturhüs Borne

Deze expositie wijkt af van reguliere exposities doordat leden de mogelijkheid hebben grotere composities te tonen dan de standaardafmetingen van 40x50 cm. De composities kunnen grotere foto's zijn, of samenstellingen van meerdere foto's. Een 8-tal leden heeft daar gebruik van gemaakt.

Gedurende deze avond zal bekend worden gemaakt welke foto’s van de leden in de prijzen zijn gevallen en welke foto’s een eervolle vermelding hebben gekregen. De jury bestaat dit jaar uit Leo Congert en Eddy Morskate.
Deze avond zal muzikaal omlijst worden door een muziekgroep onder leiding van Frank Droste, directeur Kulturhüs Borne.

De expositie is voor iedereen vrij toegankelijk gedurende de openingstijden van het Dijkhuis: Maandag t/m zondag 08.00 tot 20.00 uur en gedurende de periode 13 tot 29 april.
Het adres van het Dijkhuis is : 't Dijkhuis 1, 7622 CM Borne.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur fotoclub Borne.

facebookjpg.jpg
FCW Facebook