Welkom op de website van Fotoclub Wierden.

Hier willen wij u als gast graag laten zien hoe wij onze fantastische hobby vorm geven en elkaar door workshops, lezingen en inspiratie stimuleren om het beste uit de fotograaf in ons te halen. In de galerij kunt u zien waar het uiteindelijk om draait: de foto's!

Daarnaast biedt deze virtuele locatie voor de leden van de club een extra mogelijkheid om ideeën en tips uit te wisselen, elkaar met specifieke fotografie-vragen te helpen, en hun foto''s aan een groter publiek te showen.
Om de leden de nodige privacy te gunnen is een aantal onderdelen van deze website alleen na inloggen toegankelijk.

Wij nodigen u graag uit om rustig een kijkje te nemen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over Fotoclub Wierden of deze website, dan vindt u onze contactgegevens op de pagina "Contact". Voor informatie over het lidmaatschap (aanmelding en opzegging) volgt u de link "Over" in het hoofdmenu.

Veel fotoplezier!
Barbra Knop, webmissis Fotoclub Wierden