Expositie in Bibliotheek Wierden

Expositie Fotoclub Wierden in de bibliotheek Wierden

Fotoclub Wierden exposeert in de maanden juli en augustus, evenals vorgi jaar weer in de bibliotheek van Wierden.

Wij laten een grote diversiteit aan foto’s zien. Dit betekent, dat er niet gekozen is voor één thema, maar voor 20 heel verschillende foto’s, gemaakt door verschillende zeer geoefende hobbyfotografen.

Fotoclub Wierden bestaat al sinds 1972 en het ledenaantal schommelt de laatste jaren tussen de 35 en 40. De club bestaat uit foto-enthousiastelingen, die iedere laatste vrijdag van de maand bij elkaar komen om zoveel mogelijk uit hun hobby te halen. De club is aangesloten bij de Nationale Fotobond, wat resulteert in een extra goede kwaliteit foto’s. De afdeling Wierden maakt binnen de Nationale Fotobond deel uit van de afdeling Twente.

Wij wensen iedereen veel plezier bij het bekijken van de foto’s!

facebookjpg.jpg
FCW Facebook