Welkom

Op onze website willen wij u als gast graag laten zien hoe wij onze fantastische hobby vorm geven en elkaar door workshops, lezingen en inspiratie stimuleren om het beste uit de fotograaf in ons te halen. In de portfolio kunt u zien waar het uiteindelijk om draait: de foto's!

Daarnaast biedt deze virtuele locatie voor de leden van de club ín een besloten gedeelte van de website een extra mogelijkheid om ideeën en tips uit te wisselen en elkaar met specifieke fotografie-vragen te helpen.

Wij nodigen u graag uit om rustig een kijkje te nemen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over Fotoclub Wierden of deze website, dan vindt u onze contactgegevens op de pagina "Contact". Voor informatie over het lidmaatschap (aanmelding en opzegging) volgt u de link "Over" in het hoofdmenu.

Veel fotoplezier!
Barbra Knop, webmissis Fotoclub Wierden