Welkom

Op onze website willen wij u als gast graag laten zien hoe wij onze fantastische hobby vorm geven en elkaar door workshops, lezingen en inspiratie stimuleren om het beste uit de fotograaf in ons te halen. In de portfolio kunt u zien waar het uiteindelijk om draait: de foto's!

Daarnaast biedt deze virtuele locatie voor de leden van de club ín een besloten gedeelte van de website een extra mogelijkheid om ideeën en tips uit te wisselen en elkaar met specifieke fotografie-vragen te helpen.

Wij nodigen u graag uit om rustig een kijkje te nemen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over Fotoclub Wierden of deze website, dan vindt u onze contactgegevens op de pagina "Contact". Voor informatie over het lidmaatschap (aanmelding en opzegging) volgt u de link "Over" in het hoofdmenu.

Veel fotoplezier!
Fotoclub Wierden

facebookjpg.jpg
FCW Facebook

Fotobondlogo-s.png

FotobondTwentelogo.jpg
Afdeling
Twente

Uitgelichte portfoliofoto Juni 2021

Fotograaf: Bert Protzman

Clubavonden seizoen 2021

Helaas zijn er, vanwege de maatregelen vanuit de overheid, op dit moment geen clubavonden. Zodra de maatregelen het weer toelaten zullen de clubavonden weer gaan beginnen.

Gelukkig kunnen we, ondanks de maatregelen, wel de volgende activiteiten laten plaatsvinden:

• 3x Onderlinge Wedstrijd,
  • Kettingfoto,
  • foto bespreken via het insturen van formulieren.

1e Onderlinge wedstrijd 2021: Contrast